People's Business WTC

Business Open Nederland

Bastian Events maakt van beursstand Business Open Nederland een ware publiekstrekker!

Voor netwerkorganisatie Business Open Nederland heeft Bastian Events de opdracht gekregen voor het ontwerp, de inrichting en de realisatie van een stand. Deze komt te staan op de netwerkbeurs People’s Business 2017 in het World Trade Center in Rotterdam.

 
Voor de netwerkclub ontwikkelt Martijn Bastian een golf-gerelateerde stand

Als er ergens veel genetwerkt wordt, dan is het wel bij golf. Daarom kiest Martijn Bastian in overleg met Business Open Nederland voor een golf-gerelateerde stand. Op de vloer ligt kunstgras. Op de achterwand prijkt een panoramafoto van een golfterrein. En op de beide zijwanden zijn alle leden vertegenwoordigd met hun bedrijfslogo. Ook ligt er een putting mat waarop de bezoekers van de stand hun golfkunsten kunnen vertonen. Slaan ze een hole in one, dan vallen ze in de prijzen. De stand is trendy ingericht en de catering is uitstekend verzorgd.

Het gras is letterlijk en figuurlijk groener dan bij de buren

Netwerkclub Business Open Nederland is uitermate tevreden. Het motto ‘Aangenaam effectief netwerken’ is door Bastian Events fantastisch ingevuld. De beursstand was zeer onderscheidend en gedurende de 2 beursdagen was het doorlopend een drukte van belang. Het gras was letterlijk en figuurlijk groener dan bij de buren.