Over Martijn

‘Terwijl mijn leeftijdgenoten het liefste een potje  voetbalden, wilde ik het liefste een potje koken’.

De passie voor de keuken, koken en catering zat er bij Martijn Bastian al vroeg in. Terwijl zijn leeftijdsgenoten lekker aan het voetballen waren vond Martijn het juist heerlijk om in de keuken te staan. Martijn: ‘Als kleine jongen was ik altijd in de keuken te vinden. Het is niet verwonderlijk dat mijn eerste bijbaan kelner was. En dat ik na mijn middelbare school naar de hotelschool in Rotterdam ben gegaan.’

Na de hotelschool heeft Martijn Bastian van zijn passie zijn werk gemaakt. Eerst heeft hij als kok in diverse restaurants gewerkt. Vervolgens werkte hij jarenlang in de partycatering en de event styling. Zo deed hij alles bij elkaar meer dan 20 jaar ervaring op in alle disciplines van het vak. Een fantastische basis om voor zichzelf te beginnen.

‘Vanuit een lang gekoesterde droom ben ik in 2013 Bastian Events gestart. Wij scheppen er genoegen in om het iedereen naar de zin te maken en mensen op hun wenken te bedienen’.

Bastian Events zorgt dat opdrachtgevers en gasten onbezorgd van het event kunnen genieten. En dat valt bijzonder in de smaak.

Martijn Bastian