Lancering Audi e-tron

Auto Hoogenboom

Bastian Events zorgt er voor dat niet alleen de Audi e-tron maar ook de showroom door een ringetje te halen is.

Na de succesvolle introductie van de nieuwe Audi A6 krijgt Martijn Bastian een nieuwe opdracht van Auto Hoogenboom. Hij mag bij Audi Centrum Rotterdam in oktober 2018 ook de eventstyling en lunch tijdens de lancering van de Audi etron verzorgen.

 
De juiste sfeer creëren met designtafels en bloemdecoratie

Ook nu worden de gasten weer via een loper met afzetpaaltjes en koorden naar de volledig elektrische SUV van Audi geleid. De showroom is door Martijn Bastian ingericht met mooi meubilair: design statafels en krukken en decoratieve bloemstukken. Waar nodig wordt hij geassisteerd door de receptionistes.

De gasten worden getrakteerd op verse sappen, topwijnen en luxe hapjes

In totaal zijn er 80 mensen uitgenodigd, verdeeld over 3 shifts van ongeveer 1 uur. Zodat iedereen optimaal aandacht krijgt en de tijd heeft om de Audi etron van binnen en buiten te bewonderen. De genodigden kunnen zich tegoed doen aan verse sappen, topwijnen, vers gebrande noten en luxe hapjes. Denk bijvoorbeeld aan een lolly van carpaccio met pesto mayonaise, een amuse van humus met olijven en gedroogde pruim of een wrap met kip, mango en rucola.

Martijn koppelt verkoper en klant aan elkaar

Ook met 3 shifts heb je te maken met vrij grote groepen van 25 tot 30 mensen. Zodra de gelegenheid zich voordeed, koppelde Martijn Bastian een genodigde aan een verkoper. De samenwerking met de receptionistes, verkopers en communicatie- en marketingmedewerkers werd bijzonder op prijs gesteld.