Doorkomst Roparun

Familiehuis Daniël den Hoed

Bastian Events zorgt belangeloos dat alles perfect loopt tijdens de Roparun bij Familiehuis Daniël den Hoed.

De Roparun is een estafetteloop van teams voor het goede doel waarbij gestart wordt in Parijs en Hamburg en gefinisht wordt in Rotterdam. Voor dit liefdadigheidsevenement heeft Bastian Events zich belangeloos ingezet.

Bastian Events vormde een topteam met Goody Grill, Boozed en IJssalon Hemels

De teamgeest was top. Goody Grill, Boozed, IJssalon Hemels en Bastian Events hebben zich samen flink ingespannen om er voor Familiehuis Daniël den Hoed een succesvol evenement van te maken. Boozed, tot voorkort bekend als Booz Event Design, stelde de stoere inrichting gratis beschikbaar. IJssalon Hemels uit Barendrecht doneerde per verkocht bolletje ijs 20 cent aan het Daniël den Hoed Familiehuis. Cateraar Goody Grill trakteerde 50 vrijwilligers op een gratis lunch met saté, hamburgers en belegde broodjes. En Bastian Events zorgde dat de deelnemers en bezoekers niets tekort kwamen. Martijn regelde de cateraars, richtte het horecaterras en de bar in en kleedde de balies aan om zoveel mogelijk Daniël de Hoed promotieartikelen te verkopen.

Met minstens 500 bezoekers was Familiehuis Daniël de Hoed een ware publiekstrekker

Tijdens de Roparun heeft Familiehuis Daniël den Hoed veel aanloop gehad. Zeker 500 deelnemers en bezoekers zijn neergestreken op het horecaterras en hebben genoten van de verfrissende dranken, saté, hamburgers, belegde broodjes en Hemelse ijsjes. Bij Daniël den Hoed waren de mensen uitermate tevreden over de gemeenschappelijke inzet, de opkomst, de opbrengst en de onderlinge samenwerking.