EVENTS WITH A PERSONAL TOUCH

Eventbureau Rotterdam

Als u naar een event bureau in Rotterdam zoekt, dan is Bastian Events uw ideale partner. Heeft u al een kijkje genomen bij de referenties op de website? Dan ziet u dat wij niks aan het toeval overlaten en onze opdrachtgevers blij maken. U maakt kennis met vriendelijke mensen die uw evenement graag tot in de kleinste details perfect voor u organiseren. Dit geldt zeker ook voor de catering. Martijn Bastian is een zeer betrokken organisator. Maak een afspraak met hem en bespreek samen al uw wensen.

 

Deskundig event bureau Rotterdam

Een eventbureau Rotterdam moet ervoor zorgen dat u onbezorgd kunt genieten van het evenement. De medewerkers van Bastian Events staan hier garant voor. Graag ontzorgen ze u volledig. Heeft u nog vragen over de invulling van het evenement? Martijn denkt op een professionele wijze met u mee. Hij is hierin zeer proactief. U mag er overigens op vertrouwen dat ook de praktische zaken perfect geregeld zijn. Het kan hierbij gerust gaan om de aanwezigheid van meer dan voldoende kapstokken. Er is geen onderdeel dat aan de aandacht van Martijn ontsnapt. Daar mag u helemaal op vertrouwen. Martijn werkt samen met een vaste kern van mensen. In de loop van de jaren heeft hij een uitgebreid netwerk opgebouwd. U krijgt tijdens de organisatie van uw evenement met juist die mensen te maken die ervaring hebben in uw branche. Martijn weet altijd precies de juiste personen op de goede plek te zetten.

 

Contact opnemen met event bureau in Rotterdam

U wilt gebruikmaken van de diensten van HET event bureau in Rotterdam en omgeving? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, mail of telefoon. We kijken uit naar uw reactie!

EVENTS

Totaal organisatie van uw event tot in de kleinste details

EVENT STYLING

Van project management tot inrichting van uw event

PARTY CATERING

Van party management tot catering van uw event

PROJECTEN

Interim projecten event, partycatering en eventstyling

Neem contact met ons op

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Dank voor uw bericht.

Bastian Events

EVENTS WITH A PERSONAL TOUCH