EVENTS WITH A PERSONAL TOUCH

Evenementenbureau Rotterdam

 

Evenementenbureau Rotterdam en omstreken

U zoekt al een tijdje naar een evenementenbureau in Rotterdam en omgeving? Dan bent u nu precies op de plek waar u moet zijn. Bastian Events is een professioneel evenementenbureau. Als u meer over dit bedrijf wilt weten, mag u altijd even contact opnemen. U ziet op de website dat er inmiddels heel veel ervaring is opgebouwd in het organiseren van evenementen. Diverse bedrijven lieten een reactie achter. U ziet dat deze waarderingen unaniem zeer positief zijn. Dit heeft alles te maken met de positieve en gepassioneerde instelling van Martijn. Ook voor u organiseert hij graag een perfect evenement. Hij denkt op een professionele manier met u mee.

 

Wat vindt u belangrijk aan evenementenbureau's Rotterdam?

Wat verwacht u precies van een evenementenbureau Rotterdam? Wilt u de organisatie volledig uit handen kunnen geven? Dat is zeker mogelijk wanneer u in zee gaat met Bastian Events. Er wordt dan tot in de kleinste details met u meegedacht. Bijvoorbeeld ook over het plaatsen van afvalbakken en over de vraag waar de gasten hun jassen kunnen achterlaten. Martijn laat niets aan het toeval over, maar zorgt ervoor dat alles tot in de uiterste perfectie is geregeld. Martijn ontzorgt u graag, zodat u vooral kunt genieten. Heeft u nog niet het hele programma voor het evenement duidelijk voor ogen? Wilt u ook daarin deskundig advies? Dat is voor Martijn geen enkel probleem. Graag denkt hij met u mee. Hij weet altijd de juiste invulling per doelgroep te bedenken.

 

Evenementenbureau in Rotterdam

U was al langer aan het zoeken naar evenementenbureaus Rotterdam? Dan heeft u nu het juiste bureau gevonden. U kunt het contactformulier invullen en verzenden, maar het is ook mogelijk om een mail te sturen. Spreekt u liever meteen rechtstreeks met Martijn, maak dan gebruik van zijn mobiele telefoonnummer. Dat vindt u op de website. U vindt Bastian Events overigens ook op Facebook. Neem daar zeker een kijkje als u meer wilt weten over dit bureau.

EVENTS

Totaal organisatie van uw event tot in de kleinste details

EVENT STYLING

Van project management tot inrichting van uw event

PARTY CATERING

Van party management tot catering van uw event

PROJECTEN

Interim projecten event, partycatering en eventstyling

Neem contact met ons op

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Dank voor uw bericht.

Bastian Events

EVENTS WITH A PERSONAL TOUCH