EVENTS WITH A PERSONAL TOUCH

Catering Barendrecht

U zoekt naar een professioneel en ervaring cateringbedrijf in Barendrecht en omgeving? Heeft u daarbij speciale wensen? Neem contact op met Bastian Events. U maakt dan kennis met Martijn. Hij heeft veel ervaring in deze branche en met succes een opleiding aan de hotelschool in Rotterdam afgerond. Daarnaast is er veel ervaring opgedaan tijdens zijn werkzaamheden als kok, kelner en na de hotelschool in de party catering als Party Manager. Wilt u dus een cateringbedrijf met veel expertise, dan bent u hier aan het allerbeste adres.

 

Uitmuntende catering service Barendrecht

Ook op het gebied van styling heeft Martijn Bastian veel ervaring. Ook dat is niet onbelangrijk als het gaat om catering. Gaat u in zee met dit bedrijf, dan zult u merken dat uw wensen centraal staan. Bastian Events maakt mensen blij! Wanneer u meer informatie wenst, kunt u vrijblijvend contact opnemen.

 

Cateringbedrijf Barendrecht

Als u voor uw catering Barendrecht gebruikmaakt van de service van Bastian Events, dan wordt u volledig ontzorgt. Het maakt niet uit om welke reden u zoekt naar catering. Gaat het om een bedrijfsuitje of een personeelsfeest? Gaat u een groot evenement organiseren en zoekt u daarbij naar een betrouwbare cateraar? Wellicht gaat het om een groot aantal mensen waarvoor catering verzorgd moet worden. Voor Bastian Events is dat geen enkel probleem. Martijn kan altijd terugvallen op een vaste kern van mensen. Deze hebben stuk voor stuk zo hun eigen disciplines. Martijn bekijkt per gelegenheid welke personen hij het beste kan inzetten. Alles is erop gericht om de catering perfect voor u te organiseren.

EVENTS

Totaal organisatie van uw event tot in de kleinste details

EVENT STYLING

Van project management tot inrichting van uw event

PARTY CATERING

Van party management tot catering van uw event

PROJECTEN

Interim projecten event, partycatering en eventstyling

Neem contact met ons op

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Dank voor uw bericht.

Bastian Events

EVENTS WITH A PERSONAL TOUCH